Viedenské venčeky

mikalove - bez fotkymikalove, 12. decembra 2009
40
porcií
15 minút
príprava
15 minút
na 170 °C

Suroviny

200 g
200 g
2
6 PL
2 PL
300 g
10 g




Postup

  1. 1

    Čokoládu si roztopíme vo vodnom kúpeli. Vymiešame zmäknuté maslo s cukrom a kávou, pridáme žĺtky, múku s práškom do pečiva a vlažnú čokoládu.

  2. 2

    Vareškou vypracujeme cesto, naplníme ním cukrársky sáčok s hviezdičkovou násadkou a na plech striekame venčeky.

  3. 3

    Upečené a vychladnuté venčeky sa môžu namáčať zvrchu v čokoláde .

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia