20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V osolenej a okorenenej vode krátko povaríme rybie filé. Po vychladnutí filé roztlačíme vidličkou, pridáme postrúhaný syr, 3 vajcia, soľ, korenie a sójovú omáčku. Zmes zahustíme strúhankou a necháme odstáť.
- 2
Z hmoty formujeme krokety v tvare gule, ktoré obalíme v rozšľahanom vajci, strúhanke a vypražíme v horúcom oleji. Papriku pokrájame na jemné kocky, pridáme kyslú smotanu, horčicu, kečup, čili omáčku a dochutíme soľou.
- 3
Podávame na hrianke poliatej pripravenou omáčkou a so zeleninovou prílohou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu