Foto: nikitka
Tento recept vznikol spojením viacerých receptov, z každého som si zobrala čo sa mi hodilo a vznikol super recept. Takúto kapustničku som uvarila na Zobraziť celý popisTento recept vznikol spojením viacerých receptov, z každého som si zobrala čo sa mi hodilo a vznikol super recept. Takúto kapustničku som uvarila na moje prvé Vianoce v svojej kuchyni:-)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso si nakrájame na kocky. Na trochu oleja si opražíme cibuľu, pridáme mäso a necháme ho zatiahnuť:-) Potom pridáme vodu tak 2.5 -3 litre, scedenú kyslú kapustu.
- 2
V inom hrnci si uvaríme údené a klobásky, aby nešla všetka mastnota do kapustnice , tak pol hodinku...môže sa samozrejme variť priamo v kapustničke.
- 3
Do kapustnice pridáme soľ, pár guličiek čierneho korenia, slivky, sušené huby ( namočiť pred tým do vody tak na pol hodinu). Jedno jabľčko rozdelené na 4 časti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
len tak ďalej! držím palce! 5*