Foto: katkaszaboova
Sladké kysnuté u nás vždy idú na dračku, a táto vianočka je geniálna v tom, že všetko za mňa urobí domáca pekáreň :-)
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Hrozienka v predstihu dáme do rumu zmäknúť a napučať. Začíname s tekutými surovinami: do pekárničky nalejeme mlieko, olej, roztopené maslo. V mise zmiešame múku s cukrom, soľou a citrónovou kôrou a nasypeme do pekárničky, pridáme vajcia a rozdrobené droždie. Prisypeme aj hrozienka. Pekáreň zapneme na program "SLADKÝ CHLIEB" bez kôrky.
- 2
Za necelé 3 hodiny sa nám upečie voňavá a mäkučká vianočka. Dobrú chuť!
- 2
Pridala by som ešte cukor /2 PL/ a vanilkový cukor. Program som nastavila "pečenie". Inač bol fajn ku kávičke na raňajky.