Veľkonočné šialenstvo

zdenin - fotkazdenin, 29. marca 2010
Veľkonočné šialenstvo
Foto: zdenin

už sme zasa v kuchyni

20 minút
príprava
45-60 minút
na 180-200 °C

Suroviny

350 g
100 g
1 ks
150 g
2 ks
2 lyžice
250 g (a jahodový)
100 g (na polevu)
100 g (na polevu)
250 g
100 g
100 g
100 g (na krém)




Postup

  1. 1

    Suroviny na cesto dôkladne zmiešame, necháme schladiť .

  2. 2

    Na pomúčenej doske si cesto vyvaľkáme na hrúbku ½ cm, ľubovoľne vykrajujeme , pečiem na papieri, nenatieram plechy, pečieme na 180 stupňoch podľa potreby do bleda, stiahnem z plechu nechám vychladiť pokiaľ neminiem všetko cesto.

  3. 3

    Plním džemom alebo krémom. Suroviny na krém zmiešame a hneď môžeme plniť.

  4. 4

    Na záver so ozdobovala bielou a tmavou polevou. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia