Foto: zdenin
už sme zasa v kuchyni
20 minút
príprava
príprava
45-60 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
350 g |
|
100 g |
|
1 ks |
|
150 g |
|
2 ks |
|
2 lyžice |
|
250 g (a jahodový) |
|
100 g (na polevu) |
|
100 g (na polevu) |
|
250 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
100 g (na krém) |
|
Postup
-
1
Suroviny na cesto dôkladne zmiešame, necháme schladiť .
- 2
Na pomúčenej doske si cesto vyvaľkáme na hrúbku ½ cm, ľubovoľne vykrajujeme , pečiem na papieri, nenatieram plechy, pečieme na 180 stupňoch podľa potreby do bleda, stiahnem z plechu nechám vychladiť pokiaľ neminiem všetko cesto.
- 3
Plním džemom alebo krémom. Suroviny na krém zmiešame a hneď môžeme plniť.
- 4
Na záver so ozdobovala bielou a tmavou polevou. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu