Foto: egreska
...suchá klasika :-))
Postup
-
1
Cesto si spracujeme.Ja som ho urobila v mixeri-netreba nechavat stat v chlade...na vytlačanie som použila takuto hrubu špičku,ale možete použit rozne tvary,najlepšie ploche, aby ste to potom mohli lepit džemom.
-
2
Pečieme na 180 st asi 9-10 minut.Vychladnute zliepame džemom alebo len namačame do čokolady.Z tohto množstva mi vyšli tri plechy.
-
3
Ja som ich robila teraz prvy krat..ked vam poviem môj grif,budete sa smiat :-)) cesto bolo teple ,mäkké tak som skušala cez čo by som to mohla pretlačit a nič nebolo dost dobre,až nakoniec som to skusila touto hrubou špičkou a prstom...šlo to najlepšie a rovnake su preto lebo vždy som skončila pokial vošiel palec...no tak už to viete :-))))))))))) ale inak som normálna :-))
Diskusia k receptu