Vajíčkovo-zelerovo-kapustový šalát či nátierka

mariana1982 - bez fotkymariana1982, 18. marca 2016

Tento šalát som len tak vymyslela podľa surovín, ktoré mám rada. Dá sa natierať aj na celozrnný chlieb. Výborný je len čerstvý, po odstátí už nič moc.

Suroviny

4 ks
1/2 ks
1/4 ks
1/2 dl
1 PL
1 ČL
štipka
1 malý téglik
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajíčka nasekáme na malé kocky alebo pretlačíme cez ten krájač na varené zemiaky ako keď sa robí vianočný šalát. Zeler nastrúhame nahrubo, zopár kapustových listov rozsekáme v sekáčiku (chopper). Pridáme ostatné suroviny a zamiešame, ihneď podávame samotný alebo natretý na celozrnný chlieb. Je to taká zdravá sýta večera.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Nátierky, Šaláty, Studené pokrmy

Diskusia k receptu