Vaječná omeleta s fazuľou a klobásou
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 30. júla 2010
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 30. júla 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2-4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šalotku opražíme na oleji, pridáme nakrájanú klobásu, opražíme. Potom pridáme olúpané paradajky, scedenú fazuľu. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
- 2
Z osolených a okorenených rozšľahaných vajec si pripravíme malé omelety, ktoré následne plníme vopred pripravenou fazuľovou zmesou. Ozdobíme bylinkou. Podávame teplé.
- 3
NÁŠ TIP: Do rozšľahaných vajec môžeme pridať nejaké bylinky (vňať, pažítku...), aby sme dosiahli lepší efekt.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu