Vaječná omeleta s fazuľou a klobásou

Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 30. júla 2010
Vaječná omeleta s fazuľou a klobásou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2-4
porcie
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
200 g
2 ks
120 g
0,5 dl
50 g




Postup

  1. 1

    Šalotku opražíme na oleji, pridáme nakrájanú klobásu, opražíme. Potom pridáme olúpané paradajky, scedenú fazuľu. Osolíme a okoreníme podľa chuti.

  2. 2

    Z osolených a okorenených rozšľahaných vajec si pripravíme malé omelety, ktoré následne plníme vopred pripravenou fazuľovou zmesou. Ozdobíme bylinkou. Podávame teplé.

  3. 3

    NÁŠ TIP: Do rozšľahaných vajec môžeme pridať nejaké bylinky (vňať, pažítku...), aby sme dosiahli lepší efekt.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia