Vajcová polievka

redakcia - fotkaredakcia, 13. júla 2009 12:36
Ďalšie recepty »
5-10 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Do hrnca dáme variť vodu s rascou, soľou a vegetou. Kým voda zovrie, urobíme zápražku - olej, hrubú a polohrubú múku (v pomere 1:1) upražíme dozlata, pridáme červenú papriku a zalejeme studenou vodou.

  2. 2

    Vajcia rozhabarkujeme v troche vody. Keď voda zovrie, pridáme do hrnca zápražku, necháme prevrieť a pridáme rozhabarkované vajcia.

  3. 3

    Varíme ešte asi 5-10 minút. Nakoniec pridáme petržlenovú vňať.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist