Foto: zemo
Čo môže byť pre horúce, obnažené vajce na tvrdo radostnejšie, ako ochladiť sa v príjemnej omáčke a chladničke? Preto som takto recept nazval. Je Zobraziť celý popisČo môže byť pre horúce, obnažené vajce na tvrdo radostnejšie, ako ochladiť sa v príjemnej omáčke a chladničke? Preto som takto recept nazval. Je to pohostenie pre návšetvu na spôsob ruských vajec. No úplne iné.
príprava
Postup
-
1
Najprv si na tvrdo uvaríte 10 vajec. (Môže byť aj menej, u nás to robíme z jedného toho oného, čo sa v nich predávajú) Keď ich uvaríte, dajte ich oddýchnuť do studenej vody. Lepšie sa šúpu.
- 2
Omáčka je jednoduchá. Najprv si na veľmi jemne nakrájajte cibuľu a nasekajte petržlenovú vňať. Dajte to do misky, kde pridajte aj ostatné ingrediencie. Dobre, ale dobre vymiešajte. Musí vás ruka bolieť. Alebo mixér vzdychať od námahy.
- 3
Vajcia ošúpte a poukladajte do inej misky a zalejte omáčkou. Dajte tak na hodinu, dve do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu