Užhorodský kotlet alebo - ako som podcenil prípravu

stefanm - fotkastefanm, 20. februára 2012 11:02
Ďalšie recepty »
Užhorodský kotlet alebo - ako som podcenil prípravuFoto: stefanm

Pred každou prípravou jedla si overím,či mám všetky potrebné suroviny,koľko času na prípravu potrebujem a aký je postup prípravy.Tu som to podcenil a prvé čo som urobil som zo sliepky odrezal krídla!!A bolo po plánovanom "Kyjevskom kotlete". A tak som improvizoval a vymyslel som "Užhorodský kotlet". Ste svedkami jeho svetovej premiéri :)

15 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Podľa mojich vedomostí "Kyjevský kotlet" sú vyprážané prsia s časťou krídla plnené bylinkami ochuteným maslom.Lenže som bol nepozorný a bez krídla to už predsa nemôže byť originál.Preto som to premenoval. Nebudem tu uvádzať postup prípravy pretože ...

    Užhorodský kotlet alebo - ako som podcenil prípravu - obrázok 1
  2. 2

    ... sa jedná vlastne o vyprážané mäso plnené ochuteným maslom.

    Užhorodský kotlet alebo - ako som podcenil prípravu - obrázok 2
  3. 3

    Čo je dosť dôležité , obalené rezne je dobre nechať v chladničke (myslím si,že teraz má každý v chladničke nejak viacej miesta !! ) aspoň hodinu aby maslo dobre stuhlo.

    Užhorodský kotlet alebo - ako som podcenil prípravu - obrázok 3
  4. 4

    Potom už kotlety len vypražíme a podávame.Ako prílohu som zvolil dusené,mastené zemiaky , paprikovú ryžu , dusený hrášok , ovocie a pivo .

    Užhorodský kotlet alebo - ako som podcenil prípravu - obrázok 4
  5. 5

    Takto vznikajú nové recepty . Stačí trochu nepozornosti a "delikatesa" je na svete .

    Užhorodský kotlet alebo - ako som podcenil prípravu - obrázok 5
Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist