Údené kuracie stehná na víne v pomalom hrnci

kvakac - fotkakvakac, 27. júna 2019 12:55
Ďalšie recepty »
Údené kuracie stehná na víne v pomalom hrnciFoto: kvakac

Tento recept vznikol, že je moc teplo a nechcelo sa mi pariť pri sporáku. Tak som to dal do pomalého hrnca a podlial vínom. A ono to dostalo takú fantastickú chuť, že som sa rozhodol s vami sa o túto chuťovku podeliť.

4
porcie
5 min
príprava
150 min
na 95 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Nič zložité na tieto teplá. S tým Tramínom to spravilo tak fantastickú chuť. Kuracie stehna dáme do pomalého hrnca. Posypeme cesnakom a polejeme olivovým olejom s rozmarínom. Podlejeme vínom a hrniec zapneme na LOW ( okolo 95 °C) na 150 minút. A po tejto dobe máme vyhraté. Stehná sa budu na vás až tak usmievať. A ta omáčka čo tam ostane, je vynikajúca. Prílohu si zvoľte podľa seba.

    Údené kuracie stehná na víne v pomalom hrnci - obrázok 1
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist