50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso umyjeme, vložíme do pekáča, pridáme slivky, zalejeme vínom zmiešaným s 250 ml vody, prikryjeme a 24 hodín marinujeme.
- 2
Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Mäso vyberieme z marinády, osušíme, potrieme horčicou, vložíme späť do pekáča, pridáme mrkvu, prikryjeme a pečieme vo vyhriatej rúre 50 minút Počas pečenia mäso obraciame a polievame šťavou.
- 3
Mäkké mäso vyberieme, výpek ochutíme soľou a korením, podľa potreby dolejeme vodu a povaríme.
- 4
Mäso podávame nakrájané na plátky, poliate omáčkou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu