Údená krkovička so zemiakovou náplňou
Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 15. mája 2012
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 15. mája 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Údenú krkovičku rozkrojíme a naplníme plnkou, previažeme niťou, pečieme pri 180 oC približne hodinu. Počas pečenia podlievame čiernym pivom. Necháme stáť do druhého dňa.
- 2
Plnka: Všetky suroviny na plnku zmiešame a dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu