Tymianovo– cesnaková omáčka
Martin Králik
šéfkuchár Hotela Husárik v Čadci, 10. februára 2010
šéfkuchár Hotela Husárik v Čadci, 10. februára 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masle si speníme cibuľu, pridáme cesnak a tymian, chvíľu všetko spolu podusíme a potom podlejem vínom, vývarom a osolíme.
- 2
Túto omáčku pripravujeme ku grilovaným jahňacím kotletám.
- 3
Podávame so zemiakovým hniezdom, plneným restovanou fava fazuľkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu