30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 22 dkg |
|
| 12 dkg |
|
| 12 dkg |
|
| 2 ks |
|
| 1 KL |
|
| Krém: | |
| 1/2 l |
|
| 2 ks |
|
| 3 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1,5 dcl |
|
| 15 dkg |
|
| 1 ks |
|
| Sneh: | |
|
|
|
| 5 PL |
|
Postup
-
1
Zo všetkých surovín vyvaľkáme cesto a dáme ho do hlbokého plechu
- 2
Všetky prísady na krém spolu vymiešame mixérom a vylejeme na cesto. Dáme piecť.
- 3
Z bielkov, ktoré nám zostali vyšľaháme sneh do ktorého pridáme 5 PL cukru. Keď sa nám koláč pečie tak 15 až 20 minút vyberieme ho a dáme naň sneh. Dáme vysušiť na pár minút pokým sneh nezružovie
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu