Tvarohovo-jogurtová pena na piškóte s mangovým pyré
Igor Čehy
šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 8. mája 2018
šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 8. mája 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tvaroh a jogurt zmiešame, pridáme cukor a vyšľahanú šľahačku. Dva plátky želatíny dáme napučať do vody. Potom ju trocha vyžmýkame a na miernom ohni rozpustíme a primiešame k tvarohovému krému.
- 2
Tortovú formu vystelieme (aj po bokoch) piškótami a vylejeme tvarohovú zmes. Necháme stuhnúť.
- 3
Dva plátky želatíny dáme napučať do vody. Potom ju trocha vyžmýkame, na miernom ohni rozpustíme a primiešame k mangovému pyré. Pyré nalejeme na vychladnutú tvarohovú vrstvu. Tortu naporciujeme a prípadne ozdobíme zvyškom mangového pyré vo forme omáčky.
Tiež tvarohová torta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu