Tvarohové rezy

redakcia - fotkaredakcia, 8. júla 2009

Suroviny

300 g
200 g
80 g
1/2 ks
2 PL
500 g
350 g
150 g
2 ks
6 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto vymiesime, dáme na vymastený veľký rovný plech (ako na roládu) a predpečieme.

  2. 2

    Nedopečené cesto natrieme tvarohovou plnkou (plnku zamiešame, až keď je cesto predpečené, lebo hneď začne hustnúť) a bielkovým snehom a dopečieme.

  3. 3

    Na plnku vymiešame žĺtky s cukrom, pridáme ostatné suroviny (tvaroh, uvarené pretlačené zemiaky, cukry, žĺtky), premiešame a natrieme na nedopečené cesto.

  4. 4

    Zo 6 bielkov a 300 g jemného kryštálového cukru ušľaháme tuhý sneh, natrieme ho na tvarohovú plnku a dopečieme

Diskusia k receptu