Suroviny
| 1 cesto: | |
| 5 ks |
|
| 5 PL |
|
| 5 PL |
|
| 2 cesto: | |
| 2 PL |
|
| 5 ks |
|
| 5 PL |
|
| 5 PL |
|
| krém: | |
| 200 ml |
|
| 200 g |
|
| 1 ks |
|
| 250 g |
|
| Želatínový krém: | |
| 500 g |
|
| 200 g |
|
| 400 ml |
|
| 100 ml |
|
| 1 ks |
|
|
|
|
| 1 bal. číra |
|
| poleva: | |
| 2 bal. |
|
Postup
-
1
Postup: 1.cesto: Bielka s cukrom vyšľaháme do peny, pridáme žĺtka a postupne múku. Upečieme na papieri. 2.cesto: Upečieme tak isto, len pridáme kakao. Krém: Z mlieka, Zlatého klasu a cukru uvaríme krém, necháme ho vychladnúť a primiešame maslo. Želatínový krém: Tvaroh zmiešame s cukrom. Želatínu namočíme do studenej vody, pridáme sirup a na miernom ohni zohrievame, kým sa želatína rozpustí. Nesmie sa variť. Zložíme z ohňa, necháme trochu vychladnúť, primiešame ju do tvarohu a pridáme vyšľahanú šľahačku. Kakaové cesto natrieme krémom, priložíme piškótové cesto, natrieme želatínový krém, necháme stuhnúť v chladničke. Nakoniec polejeme tortovým želé, ktoré sme pripravili podľa návodu.









Sirup bol malinový, neprifarbovala som farbivom, nebolo treba.
DAKUJEM ZA DALSI RECEPTIK