Postup:
1.cesto:
Bielka s cukrom vyšľaháme do peny, pridáme žĺtka a postupne múku. Upečieme na papieri.
2.cesto:
Upečieme tak isto, len pridáme kakao.
Krém:
Z mlieka, Zlatého klasu a cukru uvaríme krém, necháme ho vychladnúť a primiešame maslo.
Želatínový krém:
Tvaroh zmiešame s cukrom. Želatínu namočíme do studenej vody, pridáme sirup a na miernom ohni zohrievame, kým sa želatína rozpustí. Nesmie sa variť. Zložíme z ohňa, necháme trochu vychladnúť, primiešame ju do tvarohu a pridáme vyšľahanú šľahačku.
Kakaové cesto natrieme krémom, priložíme piškótové cesto, natrieme želatínový krém, necháme stuhnúť v chladničke. Nakoniec polejeme tortovým želé, ktoré sme pripravili podľa návodu.