Tvarohové halušky

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009

Suroviny

500 g
200 g
1 PL
1-2 ks




Postup

  1. 1

    Tvaroh prelisujeme najemno, zmiešame ho s múkou, rozpusteným tukom, vajcami a štipkou soli.

  2. 2

    Z dobre vypracovaného cesta lyžicou namočenou vo vode vykrajujeme malé halušky a vhadzujeme ich do vriacej vody. Po niekoľkých minútach, keď vyplávajú na povrch, ich vyberieme.

  3. 3

    Podávame na tanieroch, kde ich posypeme osmaženou strúhankou s cukrom a polejeme rozpusteným maslom

Diskusia k receptu

Vymazať
babidka
ja to robim na slano- polejem kyslou smotanou a posypem posekanou pazitkou alebo koprom .podla toho co rastie v zahrade . Takze asi skusim aj sladke , urcite to bude dobre .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia