Tvarohová torta s mandarínkami

lilly - bez fotkylilly, 29. októbra 2012
Tvarohová torta s mandarínkami
Foto: lilly

Suroviny

10 ks
10 lyžíc
10 lyžíc
PLNKA:
500 g
1  balíček
1  balíček
2  konzervy
 drobné - maliny, ríbezle,
1




Postup

  1. 1

    Upečieme piškótu z 10 vajec na dva krát. /priemer tortovej formy 26 cm/ Uvaríme jeden vanilkový puding podľa návodu. Balenie plátkovej želatíny pripravíme podľa návodu na obale. Jemne vychladenú pát.želatínu, uvarený vychladnutý vanilkový puding a tvaroh vymiešame na hladkú hmotu. Jeden plát tortového korpusu natrieme marhuľovým džemom, poukladáme drobné ovocie, jemne poypeme vanilkovým cukrom, nanesene tvarohový krém, prikyjeme druhým rotovým korpusom, natrieme znovu marhuľový džem, úhladne poukladáme mandarinky, drobné ovocie /kivi, banány atd./ Práškovú želatínu rozpustíme podľa návodu a jemne vychladenú nalejeme na mandarinky. Boky môžeme ozdobiť s mandľami alebo mletým kokosom.

Diskusia k receptu

evanaaa
Krásne to vypadá a tie mandarinky majú peknú oranžovú farbu, akoby neboli ani z konzervy.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia