Foto: lilly
Suroviny
10 ks |
|
10 lyžíc |
|
10 lyžíc |
|
PLNKA: | |
500 g |
|
1 balíček |
|
1 balíček |
|
|
|
2 konzervy |
|
drobné - maliny, ríbezle, |
|
1 |
|
Postup
-
1
Upečieme piškótu z 10 vajec na dva krát. /priemer tortovej formy 26 cm/ Uvaríme jeden vanilkový puding podľa návodu. Balenie plátkovej želatíny pripravíme podľa návodu na obale. Jemne vychladenú pát.želatínu, uvarený vychladnutý vanilkový puding a tvaroh vymiešame na hladkú hmotu. Jeden plát tortového korpusu natrieme marhuľovým džemom, poukladáme drobné ovocie, jemne poypeme vanilkovým cukrom, nanesene tvarohový krém, prikyjeme druhým rotovým korpusom, natrieme znovu marhuľový džem, úhladne poukladáme mandarinky, drobné ovocie /kivi, banány atd./ Práškovú želatínu rozpustíme podľa návodu a jemne vychladenú nalejeme na mandarinky. Boky môžeme ozdobiť s mandľami alebo mletým kokosom.
Diskusia k receptu