Foto: imelia
Keďže som dosť obmedzená surovinami, ktoré môžem konzumovať, je tu ďalšia variácia tvarohovej torty.
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Slivky namočíme do horúcej vody, necháme zmäknúť. Vodu zlejeme a rozmixujeme ich s arašidovým maslom. Túto zmes natlačíme do tortovej formy. (Ja som použila malú formu - priemer asi 17cm. Ak použijete klasickú, na korpus treba dvojnásobné množstvo surovín, krém stačí, bude nižší)
- 2
Vymiešame tvaroh, med, jogurt a hrozienka, ktorý dáme na slivkovú hmotu. Necháme v chladničke vychladiť a môžeme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu