Tuniakový šalát
Tuniakový šalát

Tuniakový šalát s čiernou šošovicou a so šampiňónmi

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 21. novembra 2018
Tuniakový šalát s čiernou šošovicou a so šampiňónmi
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

200 g uvarená
200 g
440 g
160 g (konzerva)
2 hrste

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvici najprv na silnejšom plameni opražíme nakrájané šampiňóny na ghee masle, 1–2 minúty. Zmiernime plameň na stredný a pridáme nakrájané cherry paradajky. Podusíme domäkka.

  2. 2

    Pridáme šošovicu beluga, soľ a korenie. Nakoniec primiešame kúsky tuniaka a hrsť čerstvého koriandra. Zmes rozdelíme do listov rímskeho šalátu.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: