Tuniakový šalát s čiernou šošovicou a so šampiňónmi
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 21. novembra 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 21. novembra 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
200 g uvarená |
|
200 g |
|
440 g |
|
160 g (konzerva) |
|
2 hrste |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na panvici najprv na silnejšom plameni opražíme nakrájané šampiňóny na ghee masle, 1–2 minúty. Zmiernime plameň na stredný a pridáme nakrájané cherry paradajky. Podusíme domäkka.
- 2
Pridáme šošovicu beluga, soľ a korenie. Nakoniec primiešame kúsky tuniaka a hrsť čerstvého koriandra. Zmes rozdelíme do listov rímskeho šalátu.
Tiež tuniakový šalát:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu