Tuniakovo-ricottová nátierka

dadush - fotkadadush, 7. augusta 2015

Ostalo mi trocha ricotty čo som robila a mala som chuť na nátierku tak som sa pomotala v špajzke a našla tuniaka a vznikla výborná nátierka :-)

10 minút
príprava

Suroviny

100 g
1 plechovka
podľa chuti
podľa chuti
1 strúčik
1/2 ks
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Neviem vám napísať koľko tej ricotty som použila lebo som ju nevážila. Do misky si dáme ricottu, zmäknuté maslo, nadrobno nakrájanú cibuľku, cesnak taktiež na drobno nakrájaný, tuniaka (ja som polku šťavy vyliala a druhú som dala do misky), trocha nastrúhaného muškátového orieška, čierne korenie, soľ podľa chuti. Dobre zamiešame, natrieme na chlebík a papáme. Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: