Ostalo mi trocha ricotty čo som robila a mala som chuť na nátierku tak som sa pomotala v špajzke a našla tuniaka a vznikla výborná nátierka :-)
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
|
|
100 g |
|
1 plechovka |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 strúčik |
|
1/2 ks |
|
podľa chuti |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Neviem vám napísať koľko tej ricotty som použila lebo som ju nevážila. Do misky si dáme ricottu, zmäknuté maslo, nadrobno nakrájanú cibuľku, cesnak taktiež na drobno nakrájaný, tuniaka (ja som polku šťavy vyliala a druhú som dala do misky), trocha nastrúhaného muškátového orieška, čierne korenie, soľ podľa chuti. Dobre zamiešame, natrieme na chlebík a papáme. Dobrú chuť :-)
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: