Tuniaková nátierka podľa Miss SR Sophie Hrivňákovej videorecept
V tomto videu sa Miss SR Sophia Hrivňáková s nami podelila nielen o recept na chutnú nátierku, ale aj o spomienky, ktoré si s ňou spája.
Suroviny
1 väčšia konzerva |
|
125 g |
|
1 bal. (Lučina) |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zmiešame maslo s Lučinou, pridáme tuniaka a vidličkou dobre rozmiešame. Nátierku dochutíme soľou podľa potreby.
- 2
Celozrnné bagety nakrájame na šikmé hrubšie plátky a opečieme na olivovom oleji.
- 3
Na opečené bagetky nanesieme nátierku, ozdobíme nakrájanou jarnou cibuľkou, olivami a lístkami bazalky.
Tiež tuniaková nátierka:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu