Truckrybgul

truck - bez fotkytruck, 10. októbra 2014

toto jedlo ja varím ked niet veľa času, a mám chuť na niečo pikantné, a zvláštne... je to pre ľudí ktorím chutí držková, /je Zobraziť celý popistoto jedlo ja varím ked niet veľa času, a mám chuť na niečo pikantné, a zvláštne... je to pre ľudí ktorím chutí držková, /je to podobný základ/ . a hotovo je za 15-20 minút.

3-4
porcie
15-20, min. minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 kg (alebo heik a iné)
30 dkg
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
cca 1/5 dl
1 strúčik




Postup

  1. 1

    očistenú a na jemno nasekanú cibuľu dáme na olej jemne zosklovatieť, pridáme koreniny, soľ, a chvíločku orestujeme./5min./ pridáme na kusy nakrájanú rybu, zalejeme vodou-studenou, a necháme zovrieť. až je na povrchu oranžová pena počkáme tak 1 minutu, a máme hotovo. servírovať z čerstvým pečivom, chlebom, a prajem Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

marianne
Ta stuka s gulasovym korenim mi moc neladi,ale ina to moze byt vyborne....
marianne
ale teraz vlastne citam,ze to su koreniny na gulas a to je rozdiel,ospravedlnujem sa...:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia