toto jedlo ja varím ked niet veľa času, a mám chuť na niečo pikantné, a zvláštne... je to pre ľudí ktorím chutí držková, /je Zobraziť celý popistoto jedlo ja varím ked niet veľa času, a mám chuť na niečo pikantné, a zvláštne... je to pre ľudí ktorím chutí držková, /je to podobný základ/ . a hotovo je za 15-20 minút.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1/2 kg (alebo heik a iné) |
|
30 dkg |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
cca 1/5 dl |
|
1 strúčik |
|
Postup
-
1
očistenú a na jemno nasekanú cibuľu dáme na olej jemne zosklovatieť, pridáme koreniny, soľ, a chvíločku orestujeme./5min./ pridáme na kusy nakrájanú rybu, zalejeme vodou-studenou, a necháme zovrieť. až je na povrchu oranžová pena počkáme tak 1 minutu, a máme hotovo. servírovať z čerstvým pečivom, chlebom, a prajem Dobrú chuť.
Diskusia k receptu