Trúbový guláš

paulking - fotkapaulking, 22. februára 2010
Trúbový guláš
Foto: paulking

Dobré a na prípravu jednoduché jedlo. Veľmi ľahký , rýchly a hlavne veľmi chutný guláš na iný spôsob.

5
porcií
75 minút
príprava
60 minút
na 250 °C

Suroviny

1 až 1,5 kg
3 až 4 ks
5 ks
2 KL
3 KL
1 KL
3 PL
2 ks
1 ks
0,5 KL
0,75 až 1,5 l




Postup

  1. 1

    Všetko očistené a pokrájané - cibuľu a cesnak na drobno, mäso na kocky a ostatné suroviny, vložíme do vymasteného pekáča priklopíme a dáme do trúby vyhriatej na 250 stupňov. Podľa chuti môžeme pridať čerstvú papriku, baranie rohy alebo feferóny, chilli papričky atd. Vody pridáme toľko, koľko chceme mať šťavy; musime rátať s dosť veľkým odparením. Podávame s knedľou, haluškami, chlebom ... Pečieme hodinu (bravčové) až hodinu a pol (hovädzie). V ŽIADNOM PRÍPADE NEOTVÁRÁME NEMIEŠAME A UŽ VÔBEC NEČUMÍME DOVNÚTRA! DOBRÚ CHUŤ!!

Diskusia k receptu

paulking
Veľmi ľahký, rýchly a hlavne veľmi chutný guláš na iný spôsob.:-)
Varím ho často a som spokojný.
jezibabka1
vyzerá to dobre, ale ja by som asi použila namiesto kozích ,baranie rohy.Určite vyskúšam, lebo mám rada recepty "zmiešaj a upeč"
cistinka
Tento guláš som už viackrát robila. Vyhovujú mi jedlá pripravené na podobný spôsob...ušetrený čas využijem na inú činnosť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia