Trúbový guláš
Autor receptu: paulking
Dobré a na prípravu jednoduché jedlo. Veľmi ľahký , rýchly a hlavne veľmi chutný guláš na
iný spôsob.
5 porcií |
75 minút príprava |
60 minút na 250 °C |
Postup
- Všetko očistené a pokrájané - cibuľu a cesnak na drobno, mäso na kocky a ostatné suroviny, vložíme do vymasteného pekáča priklopíme a dáme do trúby vyhriatej na 250 stupňov. Podľa chuti môžeme pridať čerstvú papriku, baranie rohy alebo feferóny, chilli papričky atd. Vody pridáme toľko, koľko chceme mať šťavy; musime rátať s dosť veľkým odparením.
Podávame s knedľou, haluškami, chlebom ...
Pečieme hodinu (bravčové) až hodinu a pol (hovädzie).
V ŽIADNOM PRÍPADE NEOTVÁRÁME NEMIEŠAME A UŽ VÔBEC
NEČUMÍME DOVNÚTRA! DOBRÚ CHUŤ!!