Trúbový guláš

Autor receptu: paulking

Dobré a na prípravu jednoduché jedlo. Veľmi ľahký , rýchly a hlavne veľmi chutný guláš na iný spôsob.

5
porcií
75 minút
príprava
60 minút
na 250 °C

Postup

  1. Všetko očistené a pokrájané - cibuľu a cesnak na drobno, mäso na kocky a ostatné suroviny, vložíme do vymasteného pekáča priklopíme a dáme do trúby vyhriatej na 250 stupňov. Podľa chuti môžeme pridať čerstvú papriku, baranie rohy alebo feferóny, chilli papričky atd. Vody pridáme toľko, koľko chceme mať šťavy; musime rátať s dosť veľkým odparením. Podávame s knedľou, haluškami, chlebom ... Pečieme hodinu (bravčové) až hodinu a pol (hovädzie). V ŽIADNOM PRÍPADE NEOTVÁRÁME NEMIEŠAME A UŽ VÔBEC NEČUMÍME DOVNÚTRA! DOBRÚ CHUŤ!!