Trojfarebné bravčové rezy
Radovan Žigray
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 29. decembra 2013
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 29. decembra 2013
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Rezne z karé rozklepeme, osolíme a okoreníme. Potrieme ich nasekaným cesnakom. Na olivovom oleji restujeme najemno nasekanú cibuľu s plátkami cesnaku. Do základu pridáme umytý osušený listový špenát, drvené korenie, soľ a chvíľu všetko podusíme. Necháme vychladnúť.
- 2
Na rezne poukladáme syr, najlepšie ementál, nakladané čili papričky a špenát. Zrolujeme ich, ešte raz zvrchu osolíme, okoreníme a zabalíme do alobalu.
- 3
Pripravené mäso dáme piecť vo vodnom kúpeli na 180 °C približne 25 minút. Hotovú roládu necháme vychladnúť, odbalíme ju a nakrájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu