Trio Chocolate tart
Foto: frommykitchendotcom
Suroviny
Korpus: | |
250 g mleté |
|
100 g mleté pražené |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
125 g |
|
100 ml |
|
Ganache z bielej čokolády: | |
180 g |
|
80 ml |
|
Ganache z mliečnej čokolády: | |
180 g |
|
80 ml |
|
Ganache z tmavej čokolády: | |
150 g |
|
150 ml |
|
30 g |
|
Na ozdobu: | |
|
Postup
-
1
Korpus: Do väčšej misky dáme mleté pražené lieskovce, zomleté maslové sušienky, práškový cukor, kakao, mlieko a roztopené maslo. Dobre zmiešame a hmotou rovnomerne natlačíme do formy na tart (priemer 26 cm) a dáme do chladničky.
- 2
Ganache robíme vo všetkých troch prípadoch rovnako. Na miernom ohni zohrejeme smotanu a necháme v nej rozpustiť čokoládu.
- 3
Najprv na korpus nalejeme ganache z bielej čokolády a necháme chvíľu stuhnúť. Na to potom opatrne nalejeme ganache z mliečnej čokolády a nakoniec ganache z tmavej čokolády, do ktorej sme pridali aj maslo. Necháme v chlade stuhnúť najlepšie cez noc a ozdobíme lieskovcami.
- 4
Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež Čokoládový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu