Čokoládový zákusok
Trio Chocolate tart
Autor receptu: frommykitchendotcom
Postup
- Korpus: Do väčšej misky dáme mleté pražené lieskovce, zomleté maslové sušienky, práškový cukor, kakao, mlieko a roztopené maslo. Dobre zmiešame a hmotou rovnomerne natlačíme do formy na tart (priemer 26 cm) a dáme do chladničky.
- Ganache robíme vo všetkých troch prípadoch rovnako. Na miernom ohni zohrejeme smotanu a necháme v nej rozpustiť čokoládu.
- Najprv na korpus nalejeme ganache z bielej čokolády a necháme chvíľu stuhnúť. Na to potom opatrne nalejeme ganache z mliečnej čokolády a nakoniec ganache z tmavej čokolády, do ktorej sme pridali aj maslo. Necháme v chlade stuhnúť najlepšie cez noc a ozdobíme lieskovcami.
- Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom