Toskánsky koláč

Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton Bratislava, 12. mája 2016
Toskánsky koláč
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
20
porcií
40 minút
príprava
30 minút
na 150 °C

Suroviny

Cesto:
500 g
250 g
150 g
1 ks
z 1 citróna
Plnka:
300 g (očistená a nakrájaná na kocky)
500 ml
100 g
50 g
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Suroviny na cesto spolu vymiešame, cesto rozvaľkáme do vyššieho plechu na hrúbku 0,5 cm. Na prípravu plnky vymiešame všetky ingrediencie okrem rebarbory. Tú umyjeme, očistíme a nakrájame na kocky.

  2. 2

    Kocky rebarbory uložíme na cesto, navrch nalejeme krém a dáme piecť pri 150 °C po dobu 30 minút. Necháme vychladnúť a nakrájame na väčšie kocky.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: