Tortilly plnené mletým mäsom

egreska - fotkaegreska, 30. marca 2010
Tortilly plnené mletým mäsom
Foto: egreska

Suroviny

OBLOHA:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv si orestujeme na oleji cibulku,pridame cesnak (podla chuti) a šupneme tam aj mäsko.Riadne pomiešame a ked zmení farbu tak ho ochutíme koreninami ,pretlakom a pridame šampiony.Zakryjeme a dusíme do makka.Netreba podlievat,všetko si pustí trochu štavy a to stačí,nepotrebujeme omačku.Cesnakový dresing robím tak ze zmiešam kyslu smotanu s troškou tatarky a pridam rotlačeny cesnak podla chuti.Ak je moc husty mozete rozriedit mliekom.

  2. 2

    Teplu tortillu potrieme cesnakovym dresingom,do stredu dame masko,na to šalat,struhany syr a preložíme .Na tanieri dozdobíme šalatom a dresingami.

  3. 3

    Recept na tortilly najdete v mojich receptoch.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Egreška,robím podobné do zemiakovej placky,ale asi vyskúšam Tvoj recept.
Tortilly a la egreska su pripravovane na mexicky sposob. Ešte do dresingu pridat papričky halapenjos a sme v Mexiku :)) Zemiakove placky ( u nas doma- lokše ) su vzhladom podobne ale to sa neda chutovo porovnat. To je celkom o inom .