Tortilly plnené mletým mäsom

egreska - fotkaEgreska, 30. marca 2010 12:41
Ďalšie recepty »
Tortilly plnené mletým mäsomFoto: egreska

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Najprv si orestujeme na oleji cibulku,pridame cesnak (podla chuti) a šupneme tam aj mäsko.Riadne pomiešame a ked zmení farbu tak ho ochutíme koreninami ,pretlakom a pridame šampiony.Zakryjeme a dusíme do makka.Netreba podlievat,všetko si pustí trochu štavy a to stačí,nepotrebujeme omačku.Cesnakový dresing robím tak ze zmiešam kyslu smotanu s troškou tatarky a pridam rotlačeny cesnak podla chuti.Ak je moc husty mozete rozriedit mliekom.

  2. 2

    Teplu tortillu potrieme cesnakovym dresingom,do stredu dame masko,na to šalat,struhany syr a preložíme .Na tanieri dozdobíme šalatom a dresingami.

  3. 3

    Recept na tortilly najdete v mojich receptoch.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist