Foto: egreska
Postup
-
1
Najprv si orestujeme na oleji cibulku,pridame cesnak (podla chuti) a šupneme tam aj mäsko.Riadne pomiešame a ked zmení farbu tak ho ochutíme koreninami ,pretlakom a pridame šampiony.Zakryjeme a dusíme do makka.Netreba podlievat,všetko si pustí trochu štavy a to stačí,nepotrebujeme omačku.Cesnakový dresing robím tak ze zmiešam kyslu smotanu s troškou tatarky a pridam rotlačeny cesnak podla chuti.Ak je moc husty mozete rozriedit mliekom.
- 2
Teplu tortillu potrieme cesnakovym dresingom,do stredu dame masko,na to šalat,struhany syr a preložíme .Na tanieri dozdobíme šalatom a dresingami.
- 3
Recept na tortilly najdete v mojich receptoch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu