Foto: sojka202
Je tu asi veľa takýchto receptov, ale prikladám ten svoj, je rýchly a chutný. Mäsko dobré na obed i na večeru.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia si nakrájame na tenké pásiky. Cibuľu nakrájame a opražíme v panvici na oleji dozlatista. Pridáme mäsko a orestujeme ho, potom ho na chvílu môžeme prikryť pokrievkou. Keď je hotové, pridáme konzervu s fazuľkou a kečup, premiešame. Ak sa nám zdá, že je tam málo omáčky, môžeme pridať trochu vody, ja som nepridávala a ani som nemusela zahusťovať. Omáčka s konzervy to pekne zahustila. Ďalej som pridala sójovú omáčku, vegetu, korenie, pastu a pastu. Nakoniec som nasekala trochu vňate.
- 2
A mäsko je hotové. Je to taká rýchlovka, keď nestíhate.
- 3
Nakoniec som mäsko naplnila do tortilly. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu