Tortilla pre Mexičana

sojka202 - bez fotkysojka202, 23. júna 2014
Tortilla pre Mexičana
Foto: sojka202

Je tu asi veľa takýchto receptov, ale prikladám ten svoj, je rýchly a chutný. Mäsko dobré na obed i na večeru.

4
porcie
25 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

650 g
1 ks
1 konzerva
3 PL
2 PL
podľa chuti
podľa chuti
1/4 ČL alebo chilli

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si nakrájame na tenké pásiky. Cibuľu nakrájame a opražíme v panvici na oleji dozlatista. Pridáme mäsko a orestujeme ho, potom ho na chvílu môžeme prikryť pokrievkou. Keď je hotové, pridáme konzervu s fazuľkou a kečup, premiešame. Ak sa nám zdá, že je tam málo omáčky, môžeme pridať trochu vody, ja som nepridávala a ani som nemusela zahusťovať. Omáčka s konzervy to pekne zahustila. Ďalej som pridala sójovú omáčku, vegetu, korenie, pastu a pastu. Nakoniec som nasekala trochu vňate.

  2. 2

    A mäsko je hotové. Je to taká rýchlovka, keď nestíhate.

  3. 3

    Nakoniec som mäsko naplnila do tortilly. Dobrú chuť

    Tortilla pre Mexičana - obrázok 3

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Takto som ešte mäso nerobila, ( robievam mexickú fazuľu z hov. mäsa), ale celkom sa mi to páči, len by som spravila nie do tortily, ale len tak, prípadne pridala viac vody na šťavu, môj muž má rád ak je jej dosť.

Pridaj komentár k receptu: