Tortilla pre Mexičana

Autor receptu: sojka202

Je tu asi veľa takýchto receptov, ale prikladám ten svoj, je rýchly a chutný. Mäsko dobré na obed i na večeru.

4
porcie
25 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia si nakrájame na tenké pásiky. Cibuľu nakrájame a opražíme v panvici na oleji dozlatista. Pridáme mäsko a orestujeme ho, potom ho na chvílu môžeme prikryť pokrievkou. Keď je hotové, pridáme konzervu s fazuľkou a kečup, premiešame. Ak sa nám zdá, že je tam málo omáčky, môžeme pridať trochu vody, ja som nepridávala a ani som nemusela zahusťovať. Omáčka s konzervy to pekne zahustila. Ďalej som pridala sójovú omáčku, vegetu, korenie, pastu a pastu. Nakoniec som nasekala trochu vňate.
  2. A mäsko je hotové. Je to taká rýchlovka, keď nestíhate.
  3. Nakoniec som mäsko naplnila do tortilly. Dobrú chuť