Torta Nemo

sue291 - fotkasue291, 27. februára 2012
Torta Nemo
Foto: sue291

Suroviny

korpus:
4ks
200gr
4 PL
200gr
trochu
plnka:
1
500ml
4PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    upecieme korpus, prerezeme, naplnime plnkou z pudingu

    Torta Nemo - obrázok 1
  2. 2

    nakoniec plnkou potrieme celu tortu

    Torta Nemo - obrázok 2
  3. 3

    potiahneme hmotou a dozdobime

    Torta Nemo - obrázok 3
  4. 4

    hotovo

    Torta Nemo - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Dezerty, Na sladko, Torty, Pečené

Diskusia k receptu

marijam
Tak jednoduchá a tak nádherná!! Klobúk dolu ;-)
soncya
potiahneme hmotou a ozdobíme, len tak lusknutím prsta? :o)
nooo ono to nie je tak celkom jednoduché, že? ale krásne! vždy ticho závidím!!
sue291
a ja vzdy lusknem prstami a ochvilu je vsetko hotove ...ked sa do toho pustim ten cas tak rychlo uteka:)))...vyblaznim sa pritom a relaxujem:))
mataliptak
no teeeeda to je krásna tortička ..... vyzdobená uplne skvele , to si sa s tým poriadne vyhrala .... :-)
sue291
vdaka internetu sa clovek kopu veci nauci :))..dakujem kočeny za komentare...poznam jednu skvelu stranku ...www.tortyodmamy...tam mi padne vzdy sanka dole ked vidim tie torty nadherne:))
dadka2912
mas pekne vypracovanu torticku,tu stranku poznam ja tiez na nu chodim a kupujem si aj casopis..aj moja dcera pecie a zdobi krasne torty :)
bibia1
jéj, tá je krásna - a aká jednoduchá plnka
evanaaa
Ja by som ani takú jednoduchú s poťahom nespravila. Jedno je zaujímavé, ak sa poťahuje torta potretá krémovou plnkou alebo pudingom, nevytláča sa von plnka, alebo nekĺže po nej ten poťah, to si neviem predstaviť. Robila si len puding bez tuku ( masla)?
sue291
evanaaa...robila som vzdy plnku vymiesanu s maslom a palmarinom...ale ma to malsovu prichut a je taka kremovejsia ta plnka...ale v polsednych dvoch tortach som na plnku nepouzila maslo a myslim, ze chutovo je to lepsie...pred potahovanim dam tortu na chvilu do chladu a potom potahujem...roll decor nezlezie ani sa netrha...ak je trosku hrubsie vyvalkany asi na 1-1,5cm...inak nesmie sa pouzit do plnky prilis "mokre" ovocie, vtedy sa potahovka trha a zlieza:))...takze dobre su banany, kiwi,jahody, mandarinky bez stavy atd:))