Foto: proste0monika
Moja babička robí verziu s vajíčkom, diétnou salámou a majonézou na silvestrovské chlebíčky, ale keďže som sa začala stravovať vegánsky, musela som si recept Zobraziť celý popisMoja babička robí verziu s vajíčkom, diétnou salámou a majonézou na silvestrovské chlebíčky, ale keďže som sa začala stravovať vegánsky, musela som si recept upraviť, ale je stále rovnako dobrý a jednoduchý =)
príprava
Postup
-
1
Sterilovanú zeleninu vhodíme do misy nakrájanú na približke rovnaké kocky spolu z tofu a jogurtom alebo tatarkou. Premiešame a podľa chuti pridáme horčicu, soľ a korenie. Chuť musí byť trochu výraznejšia, keď sa pridá agar dosť sa zjemní.
- 2
Do hrnca si dáme variť 3/4 litra vody so štipkou soli a rozmiešaným agarom. Necháme zovrieť asi pol minútky a vlejeme k pripravenej zelenine a dobre premiešame. Teraz môžme zmes preliať do formy, alebo ju necháme v miske. Zmes musí vychladnúť aby stuhla, najlepšie cez noc v chlaničke a môžme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu