Fantastické vegánske jedlo s nádychom Indie. Zvládne ho naozaj každý akurát je potrebné zohnať správne suroviny :-)
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
180 g |
|
200 g (hrášok, mrkva, kapia, karfiol) |
|
200 ml s dužinou |
|
|
|
1,5 - 2 ČL (pražená) |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Na olivovom oleji zo všetkých strán opečieme na kocky nakrájané údené tofu do zlatova. Občas premiešame aby sa neprichytávalo.
- 2
Pridáme korenie garam masala, premiešame a pridáme mrazenú zeleninu, aby nám korenie nezhorelo. Pridáme ostatné koreniny - kurkuma, škorica, čili, čierne korenie, soľ.
- 3
Zalejeme kokosovým mliekom a povaríme, aby sa zelenina dostatočne prehriala. Ak je to príliš husté môžeme priliať kúsok vody.
- 4
Podávame s ryžou alebo chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu