Foto: kajusiqq
Extra páli ale výborný len nie na žaludok ktorý nieje zvyknutý aspon ked nieste zvyknutý nepridávajte tabasco:)......ale je naozaj výborný:)......a prosím vynechajte hlupe komentáre Zobraziť celý popisExtra páli ale výborný len nie na žaludok ktorý nieje zvyknutý aspon ked nieste zvyknutý nepridávajte tabasco:)......ale je naozaj výborný:)......a prosím vynechajte hlupe komentáre že to vyzerá ako......(nebudem takto písať na jedlo).......ako si možte všimnuť pri mojich ostatných receptoch dávam najavo že jedlo musí lákať aj oči no v tomto prípade tento šalat proste nemusí:D.....nedal sa inak naservírovať a je naozaj naozaj skvelý:)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme podľa návodu vo vriacej osolenej vode ,zalejeme a necháme odkvapkať.
-
2
Olej rozpálime vo väčšej panvici.Najemno nakrájanu cibuľu a papriku opečieme do zlatohneda.
-
3
Primiešame kukuricu a prehrejeme,pridáme fazuľu(ja som použila v chilli naleve:),paradajky olivy,osolíme,okoreníme a necháme odparovať:) ďalších 3-5 minút.
-
4
Pridáme tabasco ale naozaj ak máte v rodine niekoho kto nemusí ostre tak to vynechajte:)
-
5
K opečenej zelenine pridáme cestoviny,premiešame,necháme zohriať a podávame teple:)
-
6
Poprípade až teraz na konci ked už máte cestovinky na tanieri si možte pokvapkať tabasco:)podla svojej chuti:)....ja milujem extra ostre jedla takže ja by som si ho uliala aj cele:D.......
@kajusiqq - vyzerá ako šalát, pomiešané samé dobré veci, teda okrem tabasca, ja - keď už to má byť štipľavé, uprednostňujem zázvor, feferónky alebo cesnak:-) pokračuj vo varení a uverejňovaní receptov!
dnes som to vyskúšal a tiež milujeme ostrosť v jedlách,môžem len odporučiť ďaľej ,je to naozaj dobré a rýchle jedlo....ďakujem za typ
skromnejšia a slušnejšia voči starším , ktorí jej chcú dobre.
Tú poznámku voči @rea1 si si mohla odpustiť. Nesiahaš jej po päty.