Teplý mexický šalát fotorecept

kajusiqq - fotkakajusiqq, 18. februára 2013
Teplý mexický šalát (fotorecept)
Foto: kajusiqq

Extra páli ale výborný len nie na žaludok ktorý nieje zvyknutý aspon ked nieste zvyknutý nepridávajte tabasco:)......ale je naozaj výborný:)......a prosím vynechajte hlupe komentáre Zobraziť celý popisExtra páli ale výborný len nie na žaludok ktorý nieje zvyknutý aspon ked nieste zvyknutý nepridávajte tabasco:)......ale je naozaj výborný:)......a prosím vynechajte hlupe komentáre že to vyzerá ako......(nebudem takto písať na jedlo).......ako si možte všimnuť pri mojich ostatných receptoch dávam najavo že jedlo musí lákať aj oči no v tomto prípade tento šalat proste nemusí:D.....nedal sa inak naservírovať a je naozaj naozaj skvelý:)

4
porcie
5 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
30 ml
2 ks
1 ks
75 g
200 g
250 g
30 ml
35 g




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu vo vriacej osolenej vode ,zalejeme a necháme odkvapkať.

    Teplý mexický šalát (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Olej rozpálime vo väčšej panvici.Najemno nakrájanu cibuľu a papriku opečieme do zlatohneda.

    Teplý mexický šalát (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Primiešame kukuricu a prehrejeme,pridáme fazuľu(ja som použila v chilli naleve:),paradajky olivy,osolíme,okoreníme a necháme odparovať:) ďalších 3-5 minút.

    Teplý mexický šalát (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridáme tabasco ale naozaj ak máte v rodine niekoho kto nemusí ostre tak to vynechajte:)

    Teplý mexický šalát (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    K opečenej zelenine pridáme cestoviny,premiešame,necháme zohriať a podávame teple:)

    Teplý mexický šalát (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Poprípade až teraz na konci ked už máte cestovinky na tanieri si možte pokvapkať tabasco:)podla svojej chuti:)....ja milujem extra ostre jedla takže ja by som si ho uliala aj cele:D.......

    Teplý mexický šalát (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

denyany
nech to vyzerá akokoľvek a nech si myslí kto chce, čo chce, je trochu čudné už dopredu vyzývať , aby sme sa zdržali komentárov, tak teda, čo by som mala napísať?
marikafil
@denyany - súhlasím s afataga - mňa moja mama učievala: keď ťa múdre nenapadá, hlúpe nehovor...
@kajusiqq - vyzerá ako šalát, pomiešané samé dobré veci, teda okrem tabasca, ja - keď už to má byť štipľavé, uprednostňujem zázvor, feferónky alebo cesnak:-) pokračuj vo varení a uverejňovaní receptov!
babav
Súhlasím s @denyany ! @kajusiqq je sikovna ,pridáva pekne recepty,ale zdá sa mi ,že jej príliš stúpa sebavedomie. Na Vareche sú oveľa skusenejsie kucharky a nedovolia si uviesť ziadny recept takým spôsobom ,ako to v tomto recepte urobila ona .
jody
Jj, ten úvod je skutočne zábavný :-)
kajusiqq
@babav ?? ako mi stúpa sebavedomie?......iba som minule rpidala jeden recept a jeden užívateľ napísal že je to sajrajt a to ani nevedel ako to chutí takže iba kvôli tomu taký uvod....
violeta
Podla mojho nazoru, nemusis za kazdu cenu vyhrat v pocte pridanych receptov. V tvojom veku varis vyborne, tak prejav trocha pokory ku skusenym kucharkam a vsetko bude OK.
kajusiqq
@violeta ale ja tu nejdem vyhrávať počet receptov pridávam odskušane recepty zo slovenskej kuchyne pretože ju chcem mať celú v malíčku keďže som slovenka a v poslednej dobe robim už aj iné jedlá ale najviac tu mám tych slovenských:) a ja prejavujem pokoru a dakujem za každú radu alebo opravu pretože iba tak sa naučím veci robiť lepšie:)......Veľmi si vážim každú radu naozaj:)
heliana
no ale sa navážate do kajusiqq, mne sa ten jej úvod aj jedlo páči, pekne sa vyjadrila a vopred upozornila tých, ktorí by chceli toto jedlo skritizovať...a tým ho sprotiviť aj iným. @kajusiqq si veľmi, veľmi šikovné dievča... teším sa na ďalšie tvoje receptíky...:)
piskotharry

dnes som to vyskúšal a tiež milujeme ostrosť v jedlách,môžem len odporučiť ďaľej ,je to naozaj dobré a rýchle jedlo....ďakujem za typ
rea1
ty chceš mať celú slovenskú kuchyňu v malíčku? to je ešte zábavnejšie ako ten úvod.
rea1
@kaj úšik, trepni hlúpučký komentár? :-)))))))))) mala by si sa nad sebou zamyslieť, dievčatko. tvoje recepty som si pozerávala. a čo má byť? myslím, že tým nadutým a hlúpym úvodom si sa zhodila v očiach mnohých varecháčok, nielen v mojich.
angast
súhlasím s @rea1 . S kajusiq sa stáva namyslené dievčatko, ktoré po pár pochvalách nevie čo so sebou. Je hrdá a namyslená na svoje recepty , ktoré sa hodia akurát pre deti jej veku. Mala by sa trochu zamyslieť nad sebou a trocha ubrať z tej nadutosti a trocha byť
skromnejšia a slušnejšia voči starším , ktorí jej chcú dobre.
Tú poznámku voči @rea1 si si mohla odpustiť. Nesiahaš jej po päty.
afataga
myslis komentar typu, ze to vyzera akoby to uz raz niekto jedol? ja len aby som v tom mala jasno
kajusiqq
ty pozri si aj ostatne recept som myslela to že tento recept nieje slovenský a rea vravela že slovensku kuchnu v maličku?......Tak som napísala aby si pozrela aj ostatne recepty.....no či siaham a či nesiaham:DDD....variť dokáže každý kto vie čítať a ma aspoň trocha fantázie tak neviem či sa da extra porovnávať:).......
kajusiqq
rea1.....a ospravedlnujem sa za tykanie nevšimla som si váš vek....
jarmila23
Včera odskúšané a je to výborné Ďakujem za skvelý nápad :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia