Teľacie Kalbsbutterschnitzel s kašou

Andrej Bruna
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 27. marca 2011
Teľacie Kalbsbutterschnitzel s kašou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

700 g
2 plátky
1,5 dl
3 dl
500 g múčne na pyré
1 ks




Postup

  1. 1

    Mäso pomelieme najemno, pridáme doň v mlieku namočené toasty.

  2. 2

    Ešte raz pomelieme, pridáme majorán, soľ, korenie, smotanu a formujeme malé fašírky. Opečieme na oleji (bez strúhanky).

  3. 3

    Podávame so zemiakovým pyré, jarnou blanšírovanou zeleninou a viedenskou cibuľou.

Diskusia k receptu

hacon
Na fotke je aj omáčka. V recepte nie. Škoda, bola by zaujímavá.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia