Teľacie Kalbsbutterschnitzel s kašou
Andrej Bruna
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 27. marca 2011
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 27. marca 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pomelieme najemno, pridáme doň v mlieku namočené toasty.
- 2
Ešte raz pomelieme, pridáme majorán, soľ, korenie, smotanu a formujeme malé fašírky. Opečieme na oleji (bez strúhanky).
- 3
Podávame so zemiakovým pyré, jarnou blanšírovanou zeleninou a viedenskou cibuľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu