Foto: gionima
Tento recept radi robime v letnych mesiacoch pretoze maso sa podava studene.Tuniakova omacka je naozaj skvela!
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca si dame varit maso s cibulou,bob.listom,cier.korenim,vinom,solou a bujonom.V prikrytom hrnci varime 50 minut na nizkej teplote.
-
2
Vajcia prekrojime a oddelime zltky.V mixeri rozmixujeme zltky,odkvapkaneho tuniaka,majonezu a kapary.Pridame par lyziciek z vyvaru a opat zmixujeme.
-
3
Uvarene vychladnute maso nakrajame na platky a polejeme omackou.Dobru chut!
@modrykamen je to naozaj jednoduchy a chutny recept.V dnesnej dobe su v kuchyni uplne nemyslitelne kombinacie chuti netreba sa skusat.
@hubata my to doma jeme samotne,alebo s chlebom.