Foto: airotkivf
Priznávam, nie som autorom tohto receptu. Mali sme to na večeru u Američana v Holandsku (: Preto budú niektoré ingrediencie a postup skôr "odhadom" Zobraziť celý popisPriznávam, nie som autorom tohto receptu. Mali sme to na večeru u Američana v Holandsku (: Preto budú niektoré ingrediencie a postup skôr "odhadom" :D .. Enjoy:)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nebola som prítomná pri varení, predomnou to už nakladali na tanier, tak sa pokúsim o postum aspoň orientačne :) Na panvici si pripravíme fazulu - kľudne aj z konzervy v paradajkovom náleve.
- 2
Na to dáme pohánkovú kašu s vločkami, semiačkami, proste so všetkým zdravým čo doma nájdeme. :D Kamarát neje pečivo, a túto kašu používa ako prílohu ku všetkému.
- 3
Premiešame na ohni, a ako posledné dáme pokrájanú tekvicu - ktorá už bola hotová, takže tipujem, že ju predtým povaril ? Nechcem zavádzať hehe, ale myslím, že to už každá z nás vie, čo s ňou treba :D
- 4
Všetko poriadne premiešame a môžeme podávať. Tu je ešte obrázok finálnej verzie, podľa skúsenosti viem, že to výborne chutí s pivom :D, ale ani víno tomu neuškodí :)
- 5
Po večeri nás čakal dezert, ktorý sa mi nepodarilo odfotiť, ale bola to hotová vitamínová bomba - neviem čo všetko do toho išlo (zmixované ovocie, s mliekom, a bohvie čím všetkým), ale bolo to výborné :) Taká zdravá večera ! - celkom kontrast k tomu, že to pripravil Američan :D :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu