Tekvicovo - fazuľová mňamka

airotkivf - fotkaairotkivf, 3. mája 2012
Tekvicovo - fazuľová mňamka
Foto: airotkivf

Priznávam, nie som autorom tohto receptu. Mali sme to na večeru u Američana v Holandsku (: Preto budú niektoré ingrediencie a postup skôr "odhadom" Zobraziť celý popisPriznávam, nie som autorom tohto receptu. Mali sme to na večeru u Američana v Holandsku (: Preto budú niektoré ingrediencie a postup skôr "odhadom" :D .. Enjoy:)

30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Nebola som prítomná pri varení, predomnou to už nakladali na tanier, tak sa pokúsim o postum aspoň orientačne :) Na panvici si pripravíme fazulu - kľudne aj z konzervy v paradajkovom náleve.

  2. 2

    Na to dáme pohánkovú kašu s vločkami, semiačkami, proste so všetkým zdravým čo doma nájdeme. :D Kamarát neje pečivo, a túto kašu používa ako prílohu ku všetkému.

  3. 3

    Premiešame na ohni, a ako posledné dáme pokrájanú tekvicu - ktorá už bola hotová, takže tipujem, že ju predtým povaril ? Nechcem zavádzať hehe, ale myslím, že to už každá z nás vie, čo s ňou treba :D

  4. 4

    Všetko poriadne premiešame a môžeme podávať. Tu je ešte obrázok finálnej verzie, podľa skúsenosti viem, že to výborne chutí s pivom :D, ale ani víno tomu neuškodí :)

    Tekvicovo - fazuľová mňamka - obrázok 4
  5. 5

    Po večeri nás čakal dezert, ktorý sa mi nepodarilo odfotiť, ale bola to hotová vitamínová bomba - neviem čo všetko do toho išlo (zmixované ovocie, s mliekom, a bohvie čím všetkým), ale bolo to výborné :) Taká zdravá večera ! - celkom kontrast k tomu, že to pripravil Američan :D :)

Diskusia k receptu

livis
vyzerá to výborne ..a musí to aj chutiť ..mňamky :D
martamm
Mnamkyyyyyy, uz je ulozeny receptik, zdrave jedlo, supeeeeer......




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia