Tekvicovo - fazuľová mňamka

Autor receptu: airotkivf

Priznávam, nie som autorom tohto receptu. Mali sme to na večeru u Američana v Holandsku (: Preto budú niektoré ingrediencie a postup skôr "odhadom" :D .. Enjoy:)

30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nebola som prítomná pri varení, predomnou to už nakladali na tanier, tak sa pokúsim o postum aspoň orientačne :) Na panvici si pripravíme fazulu - kľudne aj z konzervy v paradajkovom náleve.
  2. Na to dáme pohánkovú kašu s vločkami, semiačkami, proste so všetkým zdravým čo doma nájdeme. :D Kamarát neje pečivo, a túto kašu používa ako prílohu ku všetkému.
  3. Premiešame na ohni, a ako posledné dáme pokrájanú tekvicu - ktorá už bola hotová, takže tipujem, že ju predtým povaril ? Nechcem zavádzať hehe, ale myslím, že to už každá z nás vie, čo s ňou treba :D
  4. Všetko poriadne premiešame a môžeme podávať. Tu je ešte obrázok finálnej verzie, podľa skúsenosti viem, že to výborne chutí s pivom :D, ale ani víno tomu neuškodí :)
  5. Po večeri nás čakal dezert, ktorý sa mi nepodarilo odfotiť, ale bola to hotová vitamínová bomba - neviem čo všetko do toho išlo (zmixované ovocie, s mliekom, a bohvie čím všetkým), ale bolo to výborné :) Taká zdravá večera ! - celkom kontrast k tomu, že to pripravil Američan :D :)