Tekvicová nátierka
Tekvicová nátierka

Tekvicová nátierka so syrom feta fotorecept

Tomáš Klus
šéfkuchár reštaurácie Brasserie La Marina v Bratislave, 8. novembra 2019
Tekvicová nátierka so syrom feta (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

1 ks
200 g
1 ks
20 g
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z tekvice odstránime semienka, dužinu nakrájame a pečieme pri 180 °C 20–25 minút, necháme vychladnúť.

    Tekvicová nátierka so syrom feta (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Upečenú tekvicu preložíme do mixéra, pridáme syr feta, pokrájanú papriku, pažítku, tekvicové semienka a dohladka rozmixujeme. Nátierku dochutíme soľou a korením.

    Tekvicová nátierka so syrom feta (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Nakrájané krajce pečiva (bagety alebo ciabatty) opečieme na olivovom oleji a nanesieme nátierku. Dozdobíme rozdrobenou fetou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: