Tekvicová nátierka
Tekvicová nátierka

Tekvicovo-bryndzová nátierka

siuuu - fotkasiuuu, 6. októbra 2020
Tekvicovo-bryndzová nátierka
Foto: siuuu

Zvýšilo mi pyré z hokkaido tekvice, tak som ho sfúzovala s bryndzou, ovoňala korením a dobrota to veru bola. Dokonca aj môj chlap, čo má rád najmä klobásu a slaninu si veľmi pochvaľoval.

10 minút
príprava

Suroviny

 neochutená
 čerstvý

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmixujeme alebo dobre pomiešame ako ja ráno vidličkou, ochutíme koreninami a čerstvým tymiánom a hotovo. Rýchle, chutné, zdravé. Pomer surovín je na každom z Vás - ja som dala pyré a bryndzu zhruba v pomere 1:1, Lučiny trocha na zjemnenie, korenie podľa chuti. Na mäkučkom domácom kváskovom chlebíku to bola lahôdka. Ja som podávala s ovocím, ale pokojne aj s čerstvou zeleninou podľa chuti.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Zajímavá kombinace, nátierka by mi chutila. Krásné foto, jsi šikulka a hlava otevřená!