Je to recept získaný z počutia záhradkárov a niekoľkokrát upravovaný podľa chuti konzumenta.Tak sa už nedá určiť,kým bol vytvorený a kto je jeho autorom.Ja Zobraziť celý popisJe to recept získaný z počutia záhradkárov a niekoľkokrát upravovaný podľa chuti konzumenta.Tak sa už nedá určiť,kým bol vytvorený a kto je jeho autorom.Ja osobne ho konzumujem k mäsovým výrobkom,,párky,údeniny,ap.Mám ju rád pálivú a preto dávam viac čili papričiek.
Suroviny
1 veľká |
|
5 ks |
|
1/2 |
|
5 ks |
|
5 ks |
|
podľa chuti |
|
na opraženie |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1/2 |
|
5 strúčikov |
|
3 lyžice |
|
3 lyžice |
|
Postup
-
1
Cibuľu porežeme a speníme na oleji.Pridáme na kocky narezanú tekvicu a ostatnú zeleninu na drobno nakrájanú.Dusíme do mäka.Dochutíme soľou,octom,cukrom.Zmes rozmixujeme a plníme do pohárov.Krátko sterilizujeme.
Tak som sa rozhodla urobiť túto nátierku. Určite nám bude chutiť.