Tatarák zo sviečkovice

Patrik Lednár
šéfkuchár Alizé restaurant & club v Bratislave, 21. mája 2010 15:33
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Tatarák zo sviečkoviceFoto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu očistíme od blán a zomelieme ju na mlynčeku na jemno (ak máte trpezlivosť, mäso si môžete aj naškrabať nožíkom na drevenej doske, alebo ak nemáte mlynček, môžete použiť kuter, ktorý býva súčasťou ponorných mixérov).

  2. 2

    Do zomletého mäsa pridáme všetky ingrediencie (šalotku jemne nasekáme, takisto aj pažítku), zamiešame a podávame s opečeným toastom.

  3. 3

    Náš tip na víno k tomuto pokrmu: Dunaj, 2008, výber z hrozna, Pavelka Víno, tmavočervenej farby s výraznou ovocnou chuťou po čerešniach, ktorá prechádza do čokoládových tónov.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist