Tatarák z údeného lososa s avokádom
Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 13. januára 2020
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 13. januára 2020
Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Lososa nasekáme nadrobno spoločne s očistenou cibuľkou. Osolíme, dochutíme čiernym korením, olivovým olejom, nastrúhanou limetkovou kôrou, šťavou a posekaným kôprom. Zmes vložíme do formičky a dáme vychladnúť.
- 2
Avokádo nasekáme nadrobno, osolíme a vložíme do formičiek – môžu byť aj menšie.
- 3
Majonézu rozmixujeme s cesnakom.
Tiež tatarák:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu