Losový tatarák
Losový tatarák

Tatarák z údeného lososa s avokádom

Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 13. januára 2020
Tatarák z údeného lososa s avokádom
Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

200 g
1 ks
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Lososa nasekáme nadrobno spoločne s očistenou cibuľkou. Osolíme, dochutíme čiernym korením, olivovým olejom, nastrúhanou limetkovou kôrou, šťavou a posekaným kôprom. Zmes vložíme do formičky a dáme vychladnúť.

  2. 2

    Avokádo nasekáme nadrobno, osolíme a vložíme do formičiek – môžu byť aj menšie.

  3. 3

    Majonézu rozmixujeme s cesnakom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia