Tapiokový puding s mangom

Ľudovít Vargovčík
šéfkuchár hotela Divoká voda*** v Bratislave-Čunove, 6. decembra 2016
Tapiokový puding s mangom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

50 g perličiek
100 ml
200 ml
25 g (sušený)
podľa chuti (alebo med)
150 ml
 mango, ananás

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najskôr urobíme čaj a doň nasypeme tapiokové guľôčky, ktoré varíme na miernom ohni a za stáleho miešania do zblednutia.

  2. 2

    Miešame a pridávame postupne mandľové mlieko, kokosovú smotanu, prisladíme medom alebo agávovým sirupom. Do priesvitnej redšej zmesi pridáme mletý kokos a podávame v pohároch alebo mištičkách.

  3. 3

    Po zatuhnutí a vychladnutí v chladničke môžeme pridať kocky opraženého manga alebo ananásu, ktoré tiež osladíme medom alebo agávovým sirupom.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: