Tapiokový puding s mangom
Ľudovít Vargovčík
šéfkuchár hotela Divoká voda*** v Bratislave-Čunove, 6. decembra 2016
šéfkuchár hotela Divoká voda*** v Bratislave-Čunove, 6. decembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr urobíme čaj a doň nasypeme tapiokové guľôčky, ktoré varíme na miernom ohni a za stáleho miešania do zblednutia.
- 2
Miešame a pridávame postupne mandľové mlieko, kokosovú smotanu, prisladíme medom alebo agávovým sirupom. Do priesvitnej redšej zmesi pridáme mletý kokos a podávame v pohároch alebo mištičkách.
- 3
Po zatuhnutí a vychladnutí v chladničke môžeme pridať kocky opraženého manga alebo ananásu, ktoré tiež osladíme medom alebo agávovým sirupom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu